perjantai 31. heinäkuuta 2020

Erilaiset tunteet ja tilanteet


Edelliseen tekstiini viitaten, kun annan itselleni luvan olla väsynyt niin se ei tarkoita sitä, että en tekisi mitään ja olisin vain koko ajan väsynyt. Se enemmänkin rohkaisee minua kuuntelemaan paremmin itseäni. Jos jonakin päivänä väsyttää niin sitten teen vain välttämättömät asiat. Ja toisena päivänä energiaa saattaa riittää vaikka suursiivoukseen asti eli tilanteet ja tunteet vaihtelee.
Yritän myös pitää parempaa huolta itsestäni. Se on se asia, mistä olen pitkään joustanut. Olen nyt useamman viikon ajan jumpannut kolme kertaa viikossa aamulla. Jos en tee sitä aamulla niin sitten se jää tekemättä. Eli tässä samalla tutustun itseeni uudestaan. Kun pitkään elää sen kautta, mitä toinen tarvitsee niin omat tarpeensa helposti sivuuttaa.




                                                  Olen iloinen siitä, että minulla on mahdollisuus olla tyttäreni kanssa kotona ja pitää hänet kotikoulussa. Se on helpottanut arkeamme paljon ja tyttö on edennyt monessa asiassa, mistä olen ylpeä sekä hänen saavutuksestaan, että siitä mitä olen tehnyt asian eteen. Pienempänä tyttö ei kestänyt nähdä minun eri tunteitani, joten piti opetella olemaan mahdollisimman neutraali kaikissa tilanteissa. Nykyään voin jo näyttää jonkin verran eri tunteita ilmeilläni. Usein kyllä kerron tytölle, millä mielellä olen niin hänen on helpompi siihen suhtautua. Meillä on usein myös hauskaa yhdessä ja on ihanaa tuntea lapsensa näin hyvin. Mutta välillä sitä kaipaa hetkiä, jolloin ei tarvitse tehdä yhtään mitään ja voi vain olla vaikka riippumatossa ja katsella yläpuolella olevaa puuta sekä taivasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti